Još malo

Divna fotografija! Nives Ivanišević pokazala trbuščić: "Ljubav do neba"

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević, Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) +0 Nives Ivanišević (FOTO: InstagramNarodniRadio) Galerija

Nives Ivanišević čeka svoje prvo dijete sa suprugom Goranom. Pokazala je trudnički trbuščić.

Nives Ivanišević trudnoću više ne skriva, a sve i da želi, to ne bi mogla. Na svom je Instagramu tako objavila prekrasnu fotografiju na kojoj sretno pozira s prilično istaknutim trbuščićem. Fotografirala se u laganoj bijeloj haljini, a trbuh je pridržavala rukom.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Ako je suditi prema boji srca koje je stavila kraj fotke, moglo bi se naslutiti da radijska voditeljica čeka sina, no to su samo pretpostavke. Obožavatelji su joj odmah požurili čestitati, a ostavili su joj i brojne komplimente. Dijete bi trebalo stići krajem ljeta. Da podsjetimo, Nives i Goran Ivanišević tajno su se vjenčali krajem prošle godine.

 

#ljubavdoneba #babybump

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene