Nives Ivanišević objavila je selfie na kojem je pokazala koliko je skratila svoju kosu koja joj je nekad sezala do sredine leđa.

Galerija


Nives Ivanišević (39) objavila je selfie na Instagramu i pohvalila se promjenom svog imidža. 

Vezani članci Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević pozirala s kolegom pa je upitali gdje je Goran, a ona spremno odgovorila na to Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević zabilježila romantičan trenutak s Goranom, na rijetkoj zajedničkoj fotki izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana!

"Nova frizura", napisala je radijska voditeljica. Nives je dosta skratila svoju kosu koja joj je ranije dosezala sredinu leđa. 

Za novi izgled je dobila brojne komplimente. "Aaa. Kao djevojčica", "Lijepa", "Mačkice", "Lijepa kako god", "Puno bolja nego duga kosa, mogla si još skratiti", "Sjajno ti stoji nova dužina kose", "Puno, puno ljepše", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Nives i njezin 11 godina stariji muž, proslavljeni tenisač Goran Ivanišević su nedavno objavili zajedničke slike i sa snom Oliverom što rijetko čine. 

"Moji dečki", napisala je radijska voditeljica u opisu objave kojom je obradovala svoje pratitelje, a iste reakcije izazvao je i Goran koji je također na svojem Instagramu podijelio sličnu fotografiju kao i Nives, na kojoj zaljubljeno gledaju jedno u drugu.Tenisač je svojim pratiteljima uz fotku poželio sjajan dan, a mnogi su primijetili da je njegov već takav.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći