Goran Ivanišević zarazio se koronavirusom, a njegova supruga trenutačno je u samoizolaciji te je javila da se i ona testirala.

Galerija


Hrvatski tenisač Goran Ivanišević prije nekoliko je dana potvrdio da se testirao te je pozitivan na koronavirus nakon turnira u Zadru, a oglasila se i njegova supruga, Nives Ivanišević.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Gdje je pamet? Zaraženi 37-godišnjak prekršio izolaciju i otišao u posjet - roditeljima Nacionalni stožer Najmlađa preminula osoba bez komorbiditeta: ''1. veljače neće biti spektakularnog popuštanja mjera''

"Evo me živa i zdrava, ali u samoizolaciji. Dva testa su mi negativna, ali simptomi se mogu razviti do 14 dana od posljednjeg kontakta sa zaraženom osobom, tako da je bolje ne riskirati. Znam da je jako puno nejasnoća oko covida, ali jedno je sigurno - nitko nije siguran. Želim svima koji se upravo bore s virusom da bude što kraće i bezbolnije, a svima ostalima da ga nikad ni ne pokupe! Čuvajte se ljudi", napisala je Nives u opisu fotografije koju je objavila iz svoga doma.

Domaća voditeljica bila je sa svojim suprugom u Zadru, gdje se u organizaciji Novaka Đokovića održao teniski turnir Adria Tour, a čiji je Goran direktor. Koronavirusom zaraženi su sam Novak Đoković, njegova supruga Jelena te još nekoliko poznatih tenisača.

Indira ne prestaje oduševljavati dugom plavom kosom, fanovi joj poručili da nikada nije bila ljepša