trenuci samo za njih

Nives Ivanišević sunčan dan iskoristila za uživanje sa sinom, razveselila je sve preslatkom fotkom uz more

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević rijetko objavljuje fotografije sina Olivera, no pratiteljima na Instagramu se pohvalila da se sunčan dan iskoristila za uživanje s najdražim dječakom.

Nives Ivanišević iskoristila je sunčan dan za uživanje sa sinčićem Oliverom te je raznježila pratitelje fotografijom uz more. "A e", napisala je Nives u opisu fotke koja je u kratkom roku pokupila preko 1500 lajkova.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 4 ''U redu je zaplakati...'' Naša lijepa voditeljica otkrila je da se i sama bori s osjećajem koji muči sve više ljudi, o ovim stvarima rijetko govori!

Radijska voditeljica rijetko dijeli fotografije sina kojeg je dobila s mužem, bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem (49).

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Podsjetimo, Nives i Goran vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a kao kruna njihove ljubavi godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Skinula se do kraja za novu kampanju i zadivila izgledom, no stigla je pripremiti sve i za veliki dan svoje kćeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene