Nives Ivanišević je prvo objavila fotografiju na kojoj grli kolegu, a kad je pratitelj upitao za njenog muža Gorana Ivaniševića pokazala je gdje je on.

Galerija


Nives Ivanišević (39) podijelila je fotografiju na kojoj se nasmiješena grli s kolegom Dujom Milišom tijekom smjene na Narodnom radiju, a ubrzo se jedan pratitelj našalio s njom. 

Vezani članci Nives Ivanišević Preplanula Nives Ivanišević u atraktivnom izdanju pokazala utegnuti trbuh, vidi se da joj je odmor baš godio! Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević okinula selfie i pohvalila se novim imidžem pa dobila brojne komplimente: "Kao djevojčica"

"Volim svog Duju", napisala je Nives pokraj slike. Šaljivi pratitelj je komentirao njenu objavu i upitao gdje je njezin 11 godina stariji muž Goran Ivanišević

"Gorane, gdje si?", pitao ju je. "Blizu, ne brini", ubrzo je odgovorila Nives i stavila emotikone koji plaču od smijeha. 

Voditeljica je zatim objavila i fotografiju s Goranom na Instagram storyju. "Evo, tu je Goran. Za sve koji pitaju", napisala je Nives na sliku na kojoj se njen muž napola sakrio iz nje, a usto je stavila kao podlogu pjesmu "U ljubav vjere nemam" od Olivera Dragojevića i Gibonnija. 

Inače, voditeljica i bivši tenisač su u braku od 2017. te imaju sina Olivera (3). 

Fotografije naše glumice stare 15 godina pokazuju koliko je promijenila imidž, a iza sebe ima dva razvoda i majka je dvojici sinova

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”