''Evo iskreno...''

Nives Ivanišević objavila fotografiju s Goranom i podijelila zajedničke trenutke, a usput se našalila na svoj račun!

Nives Ivanišević Nives Ivanišević Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 6 Nives Ivanišević - 7 Nives Ivanišević - 5 Nives Ivanišević - 4 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +1 Nives i Goran Ivanišević - 3 Galerija

Nives i Goran Ivanišević trenutačno borave u Italiji, a radijska voditeljica objavila je nekoliko fotografija njihovih zajedničkih trenutaka.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević, nakon dugo vremena podjelila je zajedničku fotografiju sa suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Obitelj trenutno boravi u Italiji, a Nives je svoje slobodno vrijeme iskoristila tako da je odgovarala na pitanja svojih pratitelja dok su, kako je napisala, njeni dečki na tenisu.

Većinu je zanimao odgovor na pitanje o njenoj kilaži. 

"Inače, imam 53, 54 kilograma i stvarno mi nije lako udebljati se. Moji bliski svi znaju kako to kod mene ide, ali sad sam u Italiji i imam 55", napisala je. 

Također, među pitanjima našlo se i ono vezano za ime djeteta. Pratitelje je zanimalo koja imena su još imali u planu za sinčića Olivera.

''Olivia'', našalila se Nives. ''Da nije Oliver, Oli, Olica,.. bio bi curica. Bio je Oliver odmah'', zaključila je. 

Naišli smo i na pitanje o beauty rutini koju su joj postavili fanovi. Naime, zanimalo ih je kako održava kožu tako blistavom. 

"Evo iskreno, pijem tu i tamo mužu krv na slamku. Uz to pijem dosta tekućine i trudim se jesti zdravo.", našalila se Nives za kraj. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +7 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbog ultra kratke haljine koja je istaknula njene noge pobrala brojne komplimente: ''Sunce u noći!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene