Kakva sreća!

Nives Ivanišević objavila predivnu fotografiju s misteriozne i egzotične lokacije: "Kad si sretan skoči ti u zrak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives i Goran Ivanišević svaki slobodni trenutak provode zajedno sa sinom Oliverom, a lijepa radijska voditeljica na Instagramu se pohvalila fotografijom s tajne lokacije.

Nives Ivanišević (39) na Instagramu se pohvalila kako uživa na plaži, no fanovima nije otkrila točnu lokaciju.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

"Kad si sretan skoči ti u zrak: hop hop", napisala je lijepa radijska voditeljica, a pratitelji su joj u komentarima ostavljali samo komplimente.

"Srećo", "Uživaj", samo su neki od komentara uz brojne emotikone srca koje je dobila ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Nives svaki slobodni trenutak koristi za uživanje s 11 godina starijim suprugom Goranom Ivaniševićem i njihovim sinom Oliverom, a pretpostavlja se kako ja autor fotografije upravo naš slavni tenisač.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene