Nives i Goran Ivanišević svaki slobodni trenutak provode zajedno sa sinom Oliverom, a lijepa radijska voditeljica na Instagramu se pohvalila fotografijom s tajne lokacije.

Galerija


Nives Ivanišević (39) na Instagramu se pohvalila kako uživa na plaži, no fanovima nije otkrila točnu lokaciju.

Vezani članci Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević okinula selfie i pohvalila se novim imidžem pa dobila brojne komplimente: "Kao djevojčica" Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević rijetko dijele zajedničke fotke, no sada su to napravili oboje, a pokazali su i kako uživaju sa sinom

"Kad si sretan skoči ti u zrak: hop hop", napisala je lijepa radijska voditeljica, a pratitelji su joj u komentarima ostavljali samo komplimente.

"Srećo", "Uživaj", samo su neki od komentara uz brojne emotikone srca koje je dobila ispod fotografije.

Nives svaki slobodni trenutak koristi za uživanje s 11 godina starijim suprugom Goranom Ivaniševićem i njihovim sinom Oliverom, a pretpostavlja se kako ja autor fotografije upravo naš slavni tenisač.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amer te 13-godišnjeg sina Emanuela.

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine