Jedna od najljepših Hrvatica

Čipka je uvijek dobar izbor: Nives Ivanišević u seksi, ali ukusnoj kombinaciji istaknula dekolte

Nives Ivanišević (Foto: Danijel Galić) Nives Ivanišević (Foto: Danijel Galić) Danijel Gali? 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević (Foto: Danijel Galić) Nives Ivanišević (Foto: Danijel Galić) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Supruga Gorana Ivaniševića, Nives, prije nešto više od sedam mjeseci postala je majka sinčića Olivera.

Ako nekome dobro stoji majčinstvo, onda je to svakako voditeljica Nives Ivanišević.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Supruga našeg umirovljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića prije nešto više od sedam mjeseci postala je majka sinčića Olivera, a otkad joj se ispunila velika životna želja, Nives je ljepša nego ikad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nedavno se fotografijom u crnom bikiniju s nepoznate egzotične lokacije pohvalila i ekspresnim vraćanjem stare linije, a na jučerašnjom eventu modnog dvojca ELFS u samom centru Zagreba na kojem je predstavljena nova linija limited edition omekšivača, Nives je zagolicala maštu odjevnom kombinacijom koja je bila seksi, ali vrlo ukusna.

Atraktivna brineta blistala je u trapericama te dužem, sivom sakou koji je imao dublji izrez, a ispod sakoa nosila je čipkasti topić spomenutog modnog dvojca koji je provirio baš onoliko koliko je trebao.

Ljepotica čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica, a zatim je požurila doma svojim omiljenim dečkima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo pred nju.

Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji, a jedino što par nikada nije skrivao jest sreća koju je Oliver samo upotpunio.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Danijel Galić) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +2 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity "Najseksi plesačica u Hrvata" zablistala u "vrućim" hlačama za koje treba savršena linija i hrabrost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene