stižu čestitke

Nives Ivanišević slavi s Pavićem! Zgodna voditeljica među prvima čestitala našem tenisaču

Mate Pavić i Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Mate Pavić i Nives Ivanišević (FOTO: Instagram)

Mate Pavić osvojio je čak dvije titule u parovima na ovogodišnjem Australian Openu. Priliku da mu čestita nije propustila ni Nives Ivanišević.

Senzacionalan Mate Pavić pokorio je ovogodišnji Australian Open. Nakon što je u subotuizborio pobjedu s Oliverom Marachom u konkurenciji muških parova, Splićanin je u nedjelju slavio i u finalu mješovitih parova. Do još jedne pobjede došao je u paru s Gabrielom Dabrowski, a dvjema uzastopnim pobjedama 24-godišnji tenisač potvrdio je svoj status jednog od najboljih igrača parova u svijetu tenisa.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Mate Pavić i Nives Ivanišević (FOTO: Instagram) Mate Pavić i Nives Ivanišević (FOTO: Instagram)

Odmah nakon pobjede čestitke su počele pristizati sa svih strana, a priliku da Mati čestita nije propustila ni novopečena gospođa Ivanišević. "Bravooo!", napisala je Nives na svojoj Instagram priči na kojoj pozira s Pavićem zajedno s peharima u ruci.

Zgodna voditeljica u Australiju otišla kao podrška suprugu Goranu Ivaniševiću, a slobodne trenutke iskoristila je i za uživanje u australskom suncu.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene