Uoči Valentinova

Odvojili vrijeme za sebe: Supružnici Ivanišević zaljubljeno pozirali u izlasku bez sinčića Olivera

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Galerija

Nives i Goran Ivanišević bili su u publici zagrebačkog koncerta Zorice Kondže.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević uživali su u zajedničkom izlasku na koncert pjevačice Zorice Kondže u Zagrebu.

Par nije htio propustiti Zoričino obilježavanje 35 godina glazbene karijere, a uoči početka koncerta pozirali su zaljubljeno, držeći se za ruke i s osmijehom na licu.

Nives je blistala u minijaturnoj kreaciji u kojoj je pokazala vitke noge, a Goran je pokazao imidž s podužom bradom.

Osim supružnika Ivanišević, u Zoričinu su koncertu uživale i naše druge zvijezde, poput Viktorije Đonlić Rađe, ali i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene