Nives i Goran Ivanišević sinu Oliveru ime su dali po preminulom Oliveru Dragojeviću.

Galerija


Radijska voditeljica i umirovljeni hrvatski tenisač proslavili su prvi rođendan sina Olivera.

Vezani članci Nives Ivanišević Nives Ivanišević se nakon teškog perioda vratila na posao, kolege i obožavatelji nisu skrivali koliko im je nedostajala Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Zgodna mama Nives Ivanišević pokazala sina Olivera: ''Ono kad držiš cijeli svijet u rukama''

Nives i Goran Ivanišević ovog vikenda imaju puno razloga za slavlje, jer je prije točno godinu dana na svijet stiglo njihovo prvo dijete, neodoljivi sinčić Oliver.

Jedan od najslađih domaćih parova na društvenim je mrežama podijelio fotografiju s proslave, a pritom nisu skrivali koliko su sretni otkad se njihovoj obitelji pridružio još jedan član.

"I naš mali kolačić proslavio je danas 1. rođendan", napisala je Nives uz obiteljsku fotografiju, a brzo su stigle i brojne čestitke od obožavatelja i prijatelja na društvenim mrežama.

Nives je ovo prvo dijete, dok Goran iz propalog braka s manekenkom Tatjanom Dragović ima još kćer Amber i sina Emanuela.

Oliver je ime dobio po preminuloj glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću, a ponosna mama često dijeli njihove neodoljive fotografije s tisućama svojih sljedbenika.

Podsjetimo, Nives i Goran od samog su početka svoju vezu skrivali od očiju javnosti, a tajno vjenčanje održano je u prosincu 2017. godine, nekoliko mjeseci nakon što je Goran kleknuo pred nju. Na vjenčanju su bili samo članovi najuže obitelji te najbliži prijatelji.

I dok detalji svog odnosa brižno čuvaju za sebe, par ne skriva koliko se voli i podržava u svemu. Sretan rođendan, Oliver!