golica maštu

Nives, a gdje su gaćice? U provokativnom izdanju Celzijus zahvalila obožavateljima

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3 Nives Celzijus (FOTO: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus opet provocira. Ovog puta pažnju je privukla fotografijom na kojoj pozira bez gaćica.

Nives Celzijus opet privlači pozornost seksi fotografijama. Posljednja u nizu zagolicala je maštu njezinim mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama. A njih je čak 200.000. Ovu pozamašnu brojku obožavatelja Nives je odlučila proslaviti fotografijom na kojoj pozira, kako se čini, bez gaćica. Svojom objavom raspametila je obožavatelje koji nisu mogli vjerovati da se Nives fotkala gole stražnjice.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"200k!!! Volim vas i hvala vam što ste moji. A sad idem malo odgovarat na vaše porukice. Ima ih na tisuće i predivne su... Da vidimo sad, na koliko poruka mogu odgovoriti u jednom danu", napisala je Nives.

Zvijezda serije "Čista ljubav" za ovo odvažno izdanje dobila je samo komplimente. "Blago onome tko te slika tako obnaženu", "Ne znam što reći. Bome dobar pogled", "Savršena guza", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije koja je u manje od 24 sata prikupila 13 tisuća lajkova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene