Nives Celzijus zablistala je kratkoj žutoj haljini u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus gledamo kao članicu žirija šeste sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", no dobro je se sjećamo i kao jedne od pobjednica istoga kada nas je oduševila svojim umijećem transformacija.

Vezani članci Mario Roth Ovako je izgledao kao Tina Turner prije 4 godine, a uskoro ćemo ga gledati u nekim novim ulogama Indira Levak Indira Levak pokazala dio svog pomno uređenog doma, do izražaja je najviše došao jedan poseban detalj

Na ta vremena Nives nas je podsjetila u drugoj emisiji, kada se na pozornici pojavila kao Shawn Mendes, zajedno s glumcem Markom Braićem, koji je utjelovio Camilu Cabello.

No Nives je zapravo sve očarala svojim stajlingom, za koji se pobrinuo stilist Marko Grubnić. Odabrao joj je kratku žutu haljinu bez dekoltea, s čime smo ju inače navikli vidjeti.

Koliko se takvo izdanje svidjelo njezinim obožavateljima, možemo vidjeti na njezinu profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju i dobila brojne pohvale na račun izgleda.

"Prelijepa si", "Uvijek na nivou, zgodna, dobar stajling, rječita", "Top si", "Predobri ste bili", "Wooow, kakva transformacija", poručili su joj u komentarima.