Preseksi

Kad Nives kaže "vamos": Vrućim izdanjima najavila da sprema nešto veliko

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus sve je uspješnija. Vrućim objavama na Instagramu najavila je da sprema nešto veliko.

Svestrana Nives Celzijus sprema se za novi početak. Tako je na Instagramu najavila izlazak svoje nove pjesme. Već dugi niz godina uspješna je glazbenica, a sad je dokazala da nije ništa manje uspješna ni u glumačkim vodama. Naime, publiku je osvojila ulogom "Snježane" u popularnoj seriji "Čista ljubav".

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vrućim izdanjima najavila je da sprema nešto veliko. "Sljedeći tjedan ću svakako pamtiti po izlasku moje nove pjesme 'Ramos'. Moram priznati da sam jako nestrpljiva da ju čujete, a i vidite", poručila je Nives. Obožavatelji su veoma nestrpljivi i ne kriju oduševljenje. "Što si starija, sve si bolja", "Imaš seksi tijelo", "Prekrasna si", "Ljepotica", glasili su samo neki od komentara brojnih obožavatelja.

Ovime je zagolicala maštu mnogima, a i šuškanjima da lijepa Nives ponovno ljubi. Naime, kruže priče da je njezino srce osvojio odvjetnik Marko Krnjak, no ona o tome ipak ne želi javno govoriti. "Kad Nives kaže vamos", poručila je tek kratko na jednoj od fotografija.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene