Nives Celzijus sve je uspješnija. Vrućim objavama na Instagramu najavila je da sprema nešto veliko.

Galerija


Svestrana Nives Celzijus sprema se za novi početak. Tako je na Instagramu najavila izlazak svoje nove pjesme. Već dugi niz godina uspješna je glazbenica, a sad je dokazala da nije ništa manje uspješna ni u glumačkim vodama. Naime, publiku je osvojila ulogom "Snježane" u popularnoj seriji "Čista ljubav".

Nives Celzijus (Foto: Instagram)
Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives pozirala u skroz mokroj haljini pa fanovima postavila jedno pitanje, ali nije im bilo nimalo lako odgovoriti Nives Celzijus - 3 Nives se skinula samo u kratke hlače te objavila i zamamni video, a za to je odabrala neobičnu lokaciju

Vrućim izdanjima najavila je da sprema nešto veliko. "Sljedeći tjedan ću svakako pamtiti po izlasku moje nove pjesme 'Ramos'. Moram priznati da sam jako nestrpljiva da ju čujete, a i vidite", poručila je Nives. Obožavatelji su veoma nestrpljivi i ne kriju oduševljenje. "Što si starija, sve si bolja", "Imaš seksi tijelo", "Prekrasna si", "Ljepotica", glasili su samo neki od komentara brojnih obožavatelja.

Ovime je zagolicala maštu mnogima, a i šuškanjima da lijepa Nives ponovno ljubi. Naime, kruže priče da je njezino srce osvojio odvjetnik Marko Krnjak, no ona o tome ipak ne želi javno govoriti. "Kad Nives kaže vamos", poručila je tek kratko na jednoj od fotografija.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on