Nives Celzijus proslavila je rođendan Ecije Ivušić i ukrala svu pažnju svojim izgledom.

Galerija


Nives Celzijus proslavila je rođendan svoje prijateljice Ecije Ivušić. U dobrom društvu mnogih naših slavnih faca Nives i Ecija partijale su do zore, a Instagram je zatrpan njihovim InstaStoryjima na kojima se vidi koliko su se ludo provele. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus ovih dana nije lako: "Tužna sam, bespomoćna, želim da su pored mene i da ih imam na oku" Nives Celzijus i Ecija Ivušić - 3 Nives i Ecija otišle skupa na odmor, pa počastile obožavatelje zajedničkim seksi fotkama

Naime, Ecija je proslavila svoj 33. rođendan, a među uzvanicima osim Nives našli su se i Dalibor Petko te Snježana Mehun. Mnogima je upalo u oči to da Nikola Pokrivač, s kojim je Ecija ovo ljeto ljubovala, nije bio prisutan na njezinoj rođendanskoj zabavi. 

Unatoč tome, djevojke su se dobro zabavljale, a Nives je na Instagramu objavila i fotku sa slavljenicom. Na fotografiji Nives pozira u crnim hlačama od lateksa u kojima joj se bujna stražnjica jako isticala. Ljepotica je dodatno naglasila svu raskoš svojih bokova pozirajući u izazovnoj pozi, a brojni obožavatelji odmah su joj poručili da im je neodoljiva. 

Jedan fan upitao ju je može li joj stražnjica biti veća no što jest, a drugi joj je poručio da izgleda kao boginja Afrodita.

Ecija je pak pozirala u kratkoj haljinici i vrtoglavo visokim štiklama, no mnogima se učinilo kako joj je haljina naglasila trbuščić.