Nives Celzijus zahvalila je liječnicima, medicinskom osoblju, pekarima, čistoći, poštarima, trgovcima koji nesebično riskiraju svoje živote u borbi s koronavirusom.

Galerija


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) poslala je poruku gledateljima i poručila da se pridržavaju mjera koje je donio stručni stožer te ostanu kod kuće.

Vezani članci Ivana Frapporti poziva sve da ostanu doma Poslušajte apel djevojke koja se bori za život: ''Ostanite doma, spasite mene, barbu Stipu, tetku Maru, malog Igora s prvog kata...'' Novak Đoković - 2 Ovako to rade pravi tate: Poznati sportaš skoro neprepoznatljiv dok maskiran izvodi predstavu za svoju djecu

''Dragi ljudi, ostanite u kućama. Napokon imate priliku bez grizodušja ljenčariti, spavati duže, pročitati sve knjige koje ste željeli, pogledati sve filmove, serije'', rekla je Nives. 

Dala im je savjet i otkrila čemu se ona posvetila u izolaciji. ''Možete i unijeti neke zdrave promjene u svoj život poput tjelovježbe ili započeti s nekim novim znanjima, kao što sam ja s učenjem vožnje bicikla''. Nives je također zahvalila svima onima koji nam olakšavaju život.

''Sjetite se da svojim ostankom u kući činite dobro djelo i sebi i drugima, za razliku od nekih ljudi koji nemaju izbor i koji se nesebično odaju riziku kako bi učinili svima nama dobro. Zato zahvalimo liječnicima, medicinskom osoblju, zahvalimo pekarima, zahvalimo čistoći, poštarima, trgovcima'', istaknula je pjevačica. 

''Volim vas, ljudi, ostanimo kod kuće!'' poručila je za kraj.