Tko je sretnik?

Hoće li ponovno pred oltar? Nives obznanila važnu vijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim na poslovnom planu Nives Celzijus uskoro bi ruže mogle procvasti i na ljubavnom.

Hoće li Nives Celzijus ponovno pred oltar? Ako je suditi prema vjerovanjima koja se kriju iz ulovljenog buketa na vjenčanju, čini se da hoće. Proteklog vikenda Nives je bila uzvanica na jednom vjenčanju u Dubrovniku koje je, kako se vjeruje, predodredilo njezinu sudbinu. Nives je ulovila mladenkin buket, što znači da bi uskoro i sama mogla ponovno uploviti u bračnu luku.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

"Joj, pa ono najvažnije zaboravih podijeliti s vama. Uhvatila sam buket. Ako ništa drugo, možda se makar udam u Čistoj ljubavi. Što mislite, tko li je sretnik?", napisala je Nives na svom Instagramu i oduševila svoje pratitelje kojih je iz dana u dan sve više. Kako ih i ne bi bilo kad Nives u novoj seriji Nove TV briljira u ulozi fatalne Snježane unatoč tome što nije profesionalna glumica. Nova uloga nakon pobjede u showu Tvoje lice zvuči poznato sasvim očekivano donijela joj je i nove poklonike.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene