Još malo!

Nives Celzijus ima novu poslasticu za sve obožavatelje, na velika se vrata vraća na male ekrane i to u još neviđenoj ulozi!

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Ekipa serije Bogu iza nogu Ekipa serije Bogu iza nogu Ivan Magud, Elvira Aljukić i Nermin Omić Ivan Magud, Elvira Aljukić i Nermin Omić Ivan Magud, Elvira Aljukić i Nermin Omić Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 2 Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 3 +1 Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 1 Galerija

Nives Celzijus vraća se u glumačke vode i to u novoj seriji Nove TV "Bogu izu nogu".

Nakon uloge članice žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato", Nives Celzijus se ponovno vraća na male ekrane i to u glumačkom angažmanu u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu" koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives ulazi u humorističnu seriju 'Bogu iza nogu' kao zanosna poštarica Suzana koja će svojim dolaskom u mjesto Gornji dol izazvati potpunu pomutnju. Gledatelji će ju u novoj ulozi imati prilike vidjeti u ponedjeljak, 27. rujna, a nakon pauze od glumačke karijere, prvi put će se okušati u humorističnom žanru. 

"Ne mogu opisati koliko sam presretna što mi se ponovo pružila prilika glumiti u seriji. Nakon 'Čiste ljubavi' koja mi je bila najljepše poslovno iskustvo, ali i jedno od najljepših životnih epizoda, drago mi je da ponovo imam taj gušt raditi ono što najviše volim“, kazala je Nives te dodala:

''Super je što se po prvi put imam priliku i okušati u tom humorističnom žanru. Poštarica Suzana posve je karakterno drugačija od Snježane, pa mi je to jedan novi izazov. Užitak i čast je raditi i s mojom ekipom, pogotovo kad vam radni sati prolaze u smijehu“, izjavila je.

Dok mještani Gornjeg dola s nestrpljenjem čekaju dolazak poštara, na njihovo veliko iznenađenje pojavit će se koketna poštarica Suzana koja će odmah pri dolasku doživjeti prometnu nesreću. Suzanino pojavljivanje bit će poticaj za brojne humoristične zgode i nezgode u seriji, a Nives otkriva da je i sama tijekom snimanja doživjela neke izazove te uspješno svladala nove vještine.

"Ova uloga bila mi je i posebno izazovna jer sam za potrebe snimanja trebala savladati i vožnju mopeda, a nisam znala vozit ni bicikl, tako sam zahvaljujući Suzani bogatija za još jednu novu vještinu u 39 godini“, ispričala je. 

Nives ovo nije prvi put da se okušala u glumačkim vodama, ali je prvi put snimala u novim uvjetima koje je diktirala pandemija koronavirusa.

"S psihološke strane je bilo teže jer smo u startu svi strahovali od prekida snimanja i trudili smo se svim snagama ostajat zdravi, držati potreban razmak, izbaciti grljenja i sitne nježnosti. Olakotna okolnost je što se većina serije snima na vanjskim lokacijama pa nam sve puno lakše pada", izjavila je Nives.

Na setu uvijek ima nekih zabavnih zgoda, otkrila nam je i je li se s nekim posebno družila.

"Kada su na snimanju Asim Ugljen i Zvonimir Kufek ne može proći bez zabavnih zgoda. Osjeti se da uživaju u novim ulogama i da su im jako inspirativne tako da je s njima dvojicom uvijek smijeh na setu. Moj lik nema baš neku konkretniju povezanost s nekim drugim likom, tako da sam se otprilike podjednako družila sa svima na setu", otkrila je Nives.

A ima li lik kojeg je utjelovila neke sličnosti s njom u stvarnom životu?

"Iskreno se nadam, nikakve ili gotovo nikakve. Suzana je simpatična, naivna, blentavica, magnet za muškarce koji se jednostavno pogube u njenoj blizini, ali ona toga nije ni svjesna. Flert je dio njenog karaktera koji zapravo nije ni osvijestila i ne zavodi s nekom željom i namjerom. Dobroćudna je i mila pa eto to bi mogla biti neka dodirna točka", zaključila je Nives.

Kako se Nives snašla u ulozi poštarice Suzane, ne propustite pogledati u ponedjeljak u 20.15 na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene