Nives Celzijus je za sedmu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala zanimljivu i pomalo neobičnu kreaciju u kojoj je izgledala itekako atraktivno i seksepila nije nedostajalo.

Galerija


Nives Celzijus je za ovotjednu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala nešto drugačije izdanje od onih u kojima smo ju dosad imali prilike vidjeti.

Vezani članci Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti! Nives Celzijus osma emisija TLZP - 2 Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

Haljina od lakiranog lateksa i s detaljima trendi leopard uzorka s predimenzioniranim rukavima stajala joj je kao salivena, a Nives je jednostavnu frizuru ovog puta ukrasila crnom tankom trakom. 

Nives je u šestoj emisiji zablistala u svilenoj haljini boje ljubičice, a njezine su se bujne obline zapravo našle u prvom planu, pogotovo s podignutom kosom kakvu je tada nosila.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Pogledajte izdanje Maje Šuput kojeg se ne bi posramile ni najveće holivudske glumice, ali i trenutak kad joj ni Frano nije odolio!

Indirine utrenirane noge opet su u prvom planu, a sve zbog kratke haljine i vrtoglavo visokih potpetica!