Nives Celzijus u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila se u atraktivnom izdanju dostojnog velikog finala u kojem djeluje poput prave dive.

Galerija


Nives Celzijus je u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odlučila doslovno zablistati u raskošnom kombinezonu posutom šljokicama i dubokim dekolteom s kojeg je teško bilo skinuti pogled. 

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Sve je upotpunila i jednako raskošnom frizurom i masivnom zlatnom ogrlicom, čime je zapravo zaokružila svoja pojavljivanja u seksepilnim izdanjima punih zanimljivih detalja i u ovoj sezoni showa.

Iz tjedna u tjedan obožavatelji su ju obasipali komplimentima nakon emisija na društvenim mrežama i teško je reći u kojoj je kreaciji bila najljepša. Mogli smo ju vidjeti u nježnim, ali i u onim vatrenima u kojima je malo toga ostavila mašti, a mi smo ih se prisjetili u našoj galeriji.

Nives je osim atraktvnim kombinacijama u showu ostavljala dojam i svojim komentarima, a emocije se nije trudila sakriti pa smo ju nekoliko puta vidjeli i sa suzama u očima ili sa znakovitim smiješkom kada bi ju netko od kandidata stvarno oduševio. 

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!