Dobitnica Kiklopa

Nives u netipičnom izdanju - Pokrila dekolte, no zato...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gošća tribine 'Jedanput mjesečno: S Vojom na šiljku' bila je Nives Celzijus koja je privlačila pažnju svojim outfitom.

Nives Celzijus hrvatskoj je javnosti poznata kao pjevačica, kao Playboyev model, kao supruga nogometaša Dine Drpića i autorica najprodavanijeg romana 2008. Do sada je objavila tri naslova, a najviše prašine digao je njezin prvijenac 'Gola istina' koji je 2008. osvojio nagradu Kiklop, no nagrada je autorici uručena nakon pet dugih godina.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Tko će zakuhati situaciju u MasterChefu: Nives, Anđa... ili netko treći?

Gošća tribine 'Jedanput mjesečno: S Vojom na šiljku' bila je i Nives koja je ovaj put pažnju plijenila svojim stylingom. Pokrila je grudi, no zato je istaknula svoje vitke noge u kratkoj haljinici pastelno žute boje.

Vojo je razgovarao s Nives o njezinim knjigama, o braku s nogometašem, o Kiklopu, ali i skandaloznim nagađanjima koja su potresala hrvatsku (i europsku) javnost.

Supruga Dine Drpića nastavlja sa spisateljskom karijerom i već je najavila nastavak svog hita: 'Gola istina 2', a uskoro ćete ju moći gledati u kulinarskom showu 'Celebrity Masterchef', na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene