Nives Celzijus se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u vatrenom izdanju i svojim obožavateljima malo toga ostavila mašti.

Galerija


Za razliku od prošle emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj se pojavila kao romantična latina, Nives Celzijus je za četvrtu emisiju odabrala nešto izazovnije izdanje.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!

U minijaturnoj crvenoj haljini odisala je seksepilom, a njezin se duboki dekolte ponovno našao u prvom planu i bilo je teško skinuti pogled s njega. Pažnju je dodatno plijenila sitnim kovrčama u kosi, ali i glomaznom zlatnom ogrlicom.

''A večeras sam jednostavno prezgodna, razlog više da upalite TV!'', kratko je Nives sama opisala svoje vatreno izdanje te još dodala:

''Spremna za još jedan najluđi @tlzphr.
I da, ponekad sam jednostavno prezaljubljena u sebe. Tagiraj i ti nekog prijatelja narcisa koji se ne može nauživati svog lika'', svojim pratiteljima zadala je i izazov!

Sigurni smo da će se i o ovoj kombinaciji još pričati, a mnogim ženama vjerojatno će poslužiti i kao inspiracija za neki večernji izlazak.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

Pa kakve noge Indira ima! Ultrakratka haljina s prorezima stoji joj kao salivena, pokazala je i više nego što smo očekivali