zavodljivi video

Nives Celzijus pokazala kako izgleda kad se probudi pa nasmijala poznate Hrvatice: "Lijepa i duhovita"

Nives Celzijus Nives Celzijus DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila video iz kreveta u kojem je pokazala kako izgleda kad se probudi, a u komentarima su joj se javile i neke poznate Hrvatice.

Nives Celzijus (40) redovito časti pratitelje na Instagramu svojim golišavim izdanjima, a sada je objavila zavodljivi video iz kreveta.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Nives se snimila nakon buđenja te se malo zaigrala s filterima i našalila na vlastiti račun.

"Ja kad slučajno upalim filter pa zabrijem da sam prepič*a i odmah čim otvorim još pospano jutarnje oko... A onda me opali stvarnost. Dešava li se i vama ovo buđenje nakon buđenja?" napisala je u opisu videa koji je zabavio njezine pratitelje, uključujući i neke poznate Hrvatice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Stvarnost je najljepša!", komentirala je Ivana Mišerić s kojom je Nives vrlo bliska. "Lijepa si svakako i duhovita", poručila joj je Žanamari Perčić, a video je nasmijao i Eciju Ivušić te Sonju Kovač.

"S filterom ili bez njega, ti si ženo vatra", "Carica", "Savršena", još su neki od brojnih komentara ispod videa koji je dobio preko šest tisuća lajkova.

Nives ovo nije prvi put da je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda bez filtera i šminke, a za svoj izgled uvijek dobiva samo komplimente.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Rijetki znaju da je naša glumica starija od supruga, a oni uspješno prkose stereotipima već 16 godina

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene