Nives Celzijus na Instagramu je obavijestila fanove kako je slomila ruku, a prisjetila se i što joj je uvijek govorio bivši suprug Dino Drpić.

Galerija


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus slomila je ruku, a o svemu je obožavatelje obavijestila i na Instagramu. "A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor...", našalila se Nives na svoj račun te je dodala hashtag #malatrapava uz fotku na kojoj pozira s gipsom na ruci.

Vezani članci Dalibor Petko četvrta emisija TLZP - 3 Šokirane izraze lica Maje Šuput i Nives Celzijus objasnit će genijalni prizori koje ne smijete propustiti! Nives Celzijus Pogledajte haljinu Nives Celzijus zbog koje je sama zaključila da je jednostavno prezgodna: ''Razlog više da upalite TV!''

Pokazala je i ozljedu na koljenu, a brojni obožavatelji poručili su joj kako se nadaju da će se što prije oporaviti. Na Instagram storyju Nives je komentirala i kako je njezin bivši suprug, Dino Drpić, uvijek govorio da je najtrapavija osoba koju je upoznao. "U ovom slučaju, bio je u pravu", komentirala je Nives.

Nives je inače članica žirija showa Tvoje lice zvuči poznato, u kojem Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze nevjerojatne transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova.

Najbolji show se nastavlja, a uskoro će gledatelji imati priliku uživati u novim transformacijama osmero kandidata šeste sezone. Osim Nives Celzijus, žiri čine Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, a voditeljski tandem Frano Ridjan i Maja Šuput uskoro će ponovno uveseljavati publiku svojim voditeljskim vještinama.

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?