Nives Celzijus se na Instagramu pohvalila kavom u kojoj je nacrtano njezino lice.

Galerija


Nives Celzijus je na svojem Instagramu otkrila kako je s obitelji otputovala u Opatiju.

Vezani članci Nives Celzijus Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati" Nives Celzijus Svestrana Nives pokazala još jedan skriveni talent zbog kojeg su čak i njezine vruće hlačice pale u drugi plan

U svojim Storyjima podijelila je nekoliko videa iz hotela u kojem su odsjele ona, njena kći Taisha i sestra Matea, a posebno ju je obradovao doručak koji su dobile.

No dok je snimala stol s hranom naletjela je na prizor koji nije očekivala.

"Isuse, pa to sam ja!", iznenađeno je viknula kada je ugledala šalicu kave sa svojim licem, a uz video je napisala i da od sada još više voli kavu.

Nives često putuje u društvu svoje sestre i kćeri koju je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, a uz nju imaju i sina Leonea.

Par se razveo 2014. godine no i dalje su u dobrim odnosima, a Nives je nedavno tijekom gostovanja u emisiji "Zdravlje na kvadrat" otkrila i kako svojem bivšem suprugu često kuha ručak.

Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

Slavni kolege molili su je za seks i nudili joj razne nemoralne ponude, a ona je sada javno podijelila njihove poruke