Nives Celzijus ispričala je kako dugo radim na novim pjesmama, no da joj se ne žuri završiti ih jer nema mogućnosti nastupa.

Galerija


Nives Celzijus članica je žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji se ove nedjelje vraća na Novu TV, a publika ju je zapamtila i kao pobjednicu četvrte sezone. 

Vezani članci Maja Šuput Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame Dalibor Petko Petko je shvatio na koga si zapravo nalikuje, a neki su zaključili da mu je to možda izgubljeni brat!

Nives je otkrila koja joj je uloga draža i koje su prednosti i mane svake od njih. "Žiriranje je svakako lakše jer ne zahtijeva toliko odricanja, vremenski i fizički je manje zahtjevno. Kandidati su pak u tih nekoliko mjeseci u potpunosti posvećeni showu i ulogama. Nema tu previše prostora za privatni život ili neke svoje osobne zadovoljštine", istaknula je pjevačica. 

"U žiriranju je teško jer uvijek postoje neke dileme pri bodovanju transformacija. Uvijek se poslije emisije preispitujemo i analiziramo jesmo li možda nekoga zakinuli. Najteže je kad ti se dogodi sezona kao ova, kada ima toliko dobrih kandidata i kada si svjestan da nitko ne zaslužuje manje od 8 bodova. Savjet za natjecatelje je da se ne zamaraju ocjenama i ne dopuste da im one poljuljaju samopouzdanje", ispričala je Celzijus. 

Još se u showu "Tvoje lice zvuči poznato" nije okušala samo u voditeljskoj poziciji, a otkrila je može li se zamisliti u njoj. "Mogu se zamisliti u voditeljskoj ulozi i veselilo bi me da se i u tome okušam, ali ne mogu zamisliti da to radim bolje od aktualnih voditelja. Oni su jednostavno pun pogodak i nevjerojatno kako se Maja brzo i uspješno snašla u novoj ulozi i s takvom lakoćom i šarmom odrađuje svoj zadatak", rekla je Nives. 

Celzijus je ispričala da su joj snimanja pod ipak posebnim mjerama bila teška prvih dana jer sve ljude s kojima je surađivala zna godinama, a nije ih mogla ni zagrliti kada bi to poželjela. "Provodim poslovno puno vremena s nekima od njih i postanu ti s vremenom kao familija. Uobičajeno je da se uvijek kad dođemo na posao izgrlimo, izljubimo, a sada toga nema. Navikne se čovjek s vremenom i na te nove okolnosti, ali u počecima smo bili malo izgubljeni. Iskreno, ja se družim sa svima, svi su mi jako dragi i ne bih nikoga posebno izdvajala", rekla je spisateljica. 

U trenucima kada nije pred kamerama, Nives živi život majke, a uz posao i njezine klince ne preostaje joj previše vremena za hobije. "Volim prirodu, šetnje, pa sam i klince navikla da te neke aktivnosti radimo zajedno. Moj život kad se ugase kamere poprilično je nezanimljiv za druge", istaknula je. 

Nives inače plijeni pozornost svojim izgledom i ljepotom, a kaže kako je od pojave korone započela s vježbanjem kod kuće. Aktivirala je klince i svidjelo joj to, pa je nastavila s time. Otkrila je i pazi li što jede. "Nisam tip koji pazi na prehranu, previše volim hranu da bih se odricala bilo čega. Sva sreća da mi je osobno atraktivniji 'bujniji' tip, žena s oblinama, pa nemam potrebu previše se zamarati s kilažom", rekla je. 

Poznato je i da je Celzijus spisateljica i njezin prvijenac "Gola istina" ostavio je traga, a dio javnosti zanima hoće li izdati još koju knjigu. "Imam neke faze kada se malo aktivnije primim pisanja, ali me zbog posla i nedostatka vremena brzo prođe. Tako da sam zasad daleko od završetka nove knjige, ali nema ni potrebe za žurbom. Kada
osjetim da je pravi trenutak, vjerojatno neću moći stati s pisanjem", objasnila je. 

Nives je zato više zaokupljena glazbom i radi na novim pjesmama. "Već dugo radim na novim pjesmama, ali cijela ova situacija sve je usporila i odgodila. Budući da nemamo mogućnosti nastupa, nije bilo ni žurbe da završavamo nove singlove", zaključila je Celzijus. 

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas ove nedjelje na Novoj TV!