1. travnja

Nives obećava spektakl - Hoće li napuniti Lisinski?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izbacila je nekoliko singlova koji su bili uspješno prihvaćeni od publike, a sada si je zadala još jedan ambiciozan cilj.

U zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupile su mnoge domaće i strane zvijezde, a sada je izgleda došao red i na Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Nives otkrila želje: "Duet s Britney, večera s Kim Kardashian, film Sirove strasti 3"

Sve popularnija pjevačica nedavno je izbacila i novi singl 'Lutrija', a nakon 'Karanfilma' i nemojmo zaboraviti pjesme 'Kolinda' posvećene novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, Nives Celzijus ima i veće ambicije - napuniti Lisinski! Hoće li joj to uspjeti vidjet ćemo u srijedu 01. travnja, a njezin koncert zakazan je za 20h.

Ovim koncertom Nives će obilježiti prvu godinu profesionalne pjevačke karijere. S hitom 'Karanfili' izašla je u javnost točno prvog travnja prošle godine, a sve nakon toga počelo se odvijati maksimalnom brzinom.

Zašto Lisinski? Nives odgovara kako mnogi slave 10, 20 ili 30 godina karijere pa što ne bi i ona mogla tako proslaviti i prvu godišnjicu! 'Pozornica Lisinskog i služi za ovakve 'svečane' jubileje', poručila je pjevačica putem svojeg menadžera. Ono što se za sada zna jest da nas očekuje dva sata posebno režiranog spektakla, a Nives i cijeli njezin kreativni tim suradnika pripremit će glazbenu poslasticu za pamćenje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene