Nives Celzijus oduvijek je imala smisla za marketing.

Galerija


Nives Celzijus svakim svojim potezom privlači pozornost, ali to nije odnedavno, već oduvijek. Doduše neke su se stvari možda i zaboravile, ali zato je tu arhiva koja nas može podsjetiti na razne situacije.

Vezani članci Nives Celzijus i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nives Celzijus pronašla utjehu u Slavku Sobinu te poručila: "Bože, koliko sam privilegirana!" Ples sa zvijezdama (Foto: Instagram) Slavko i ekipa ''tračali''kolege iz showa: "Lako je nekad prolazit kad ti je Dino Rađa muž"

Prije deset godina, u predsjedničkom apartmanu jednog hotela održana je konferencija za tisak povodom snimanja njezinog spota ''Bijesna''.

Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)
Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Spot je režirao Dario Godić, a u spotu su sudjelovali manekeni Dino Bubičić, Boris Jelinić i gost iz Srbije Branislav Janković.

Nives, skupa s njih troje golišaviš, pojavila se pred novinarima i predstavila svoju pjesmu. U to vrijeme, pojaviti se na presici s tri polugola muškarca bio je pravi šok za prisutne. Od tada je prošlo puno desetljeće, a takve stvari više i nisu šokantne.