Nives Celzijus pozirala u ultrakratkoj haljini, a obožavatelji joj ne mogu prestati davati komplimente.

Galerija


Nives Celzijus rijetko kada griješi svojim modnim odabirima pa je tako zablistala i u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" i to u ultrakratkoj crvenoj haljini i malo toga ostavila mašti svojim obožavateljima.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Nives Celzijus osma emisija TLZP - 2 Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

Oni joj se pak ne mogu dovoljno nadiviti, pogotovo nakon što je objavila fotografije na kojima je zauzela pozu u kojoj joj, kako sama kaže, noge izgledaju dugo.

"Zvjerka u crvenom. Pronašla sam perspektivu iz koje i moje noge izgledaju duge. Koja fotka vam je bolja, prva ili druga", napisala je uz fotografiju i pitala pratitelje za mišljenje.

"Obje", "Goriš na svakoj", "Božanstvena si na obje fotke!Odlično ti pristaje crvena", "Super zgodna. Najljepša na sceni", "Zar je potrebno išta reći?", "Dama u crvenom", "Fantastična i jedna i druga fotkica", "Ajmeeeeee kako si lijepa i slatka, haljina je super", "Savršeno Nives, nemam riječi, što starija, to ljepša", "Ipak je ovo savršenstvo", samo su neki od komplimenata koje je dobila.