začinila vikend!

Nives Celzijus u opasno kratkoj haljinici zagolicala maštu mnogima, jedan krivi pokret otkrio bi previše

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u opasno kratkoj haljinici te je u kratkom roku zapalila društvene mreže.

Nives Celzijus ovoga je vikenda zagolicala maštu tisuća svojih pratitelja kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u plavoj, opasno kratkoj haljinici.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

"Perspektiva je bitna", napisala je Nives u opisu fotke na koju je u sat vremena dobila skoro četiri tisuće lajkova. "Prezgodna iz svake perpektive", "Ljepotice izgledaš predivno", "Posebno lijepa i slatka sa savršenim dugim nogama", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives često golica maštu svojim oskudnim izdanjima, a prije nekoliko dana je na svojem Instagramu otkrila da se po tom pitanju nije puno promijenila u zadnjih 20 godina.

Nedavno je objavljeno i kako se nakon uloge članice žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus ponovno vraća na male ekrane, i to u glumačkom angažmanu u novoj seriji Nove TV "Bogu iza nogu", koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Chloe Green i Marc Anthony (Foto: AFP) +0 Marc Anthony (Foto: Getty Images) Celebrity Dok svi pišu što radi njegova bivša, on se ni na što ne obazire i ne ispušta iz ruku mlađahnu ljepoticu koja ga je osvojila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene