Ovaj je taman ili?

Nives Celzijus provokativnom fotkom odgovorila na česte prozivke u komentarima: "Kažu da nosim male kupaće..."

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus se osvrnula na kritike zbog minijaturnih kupaćih kostima i na njih odgovorila u svom provokativnom stilu.

Iako je ljeto završilo, Nives Celzijus ne prestaje golicati maštu svojih pratitelja na Instagramu fotkama u bikinijima

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Sada je objavila jednu na kojoj pozira u minijaturnom modelu koji je jedva prekrio njezine grudi, a uz nju je potaknula temu koja bi se i sama nametnula.

"Kažu nosim male kupaće. Mislite da mi je ovaj novi premali ili taman?" pitala je pratitelje koje je vrući prizor toliko raspametio da su joj neki poručili kako joj je badić prevelik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Savršeno ti stoji. Definitivno jedna od naj hot žena Balkana", "Bomba", "Što se mene tiče ne moraš ni nosit badić", redali su se komentari u sličnom stilu uz emotikone vatrice i srca, a fotka je skupila desetke tisuća lajkova.

Nives često u komentarima na Instagramu prozivaju zbog  minijaturnih badića, a njezine zavidne kolekcije od ovog ljeta možete se prisjetiti u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene