Seksi i po kući!

Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u svilenom kućnom ogrtaču, a dala je do znanja i da ispod nema grudnjak.

Spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus (39) poznata je i po svojim zanosnim oblinama, kojima se rado hvali na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Sada je pratitelje počastila jednom svojom fotkom u kućnom izdanju, kojom je potvrdila da voli izgledati provokativno baš u svim prilikama.

"Coffeeholic! Ja sam espresso. Koji ste vi tip?" napisala je Nives uz fotku na kojoj pozira u svilenom kućnom ogrtaču, ispod kojeg, očito, nije imala grudnjak, pa se u prvom planu našao njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Gledam i ne vjerujem!", "Prezgodna", "Wow, neodoljiva", "Lijepo", pisali su joj pratitelji koje je oduševio prizor, a fotka je skupila i više od 16 tisuća lajkova.

Nives je i nedavno zapalila društvene mreže fotkama na kojima nosi zelenu mini haljinu, koju je pokazala sa svih strana, a i zadnji put kad smo je imali priliku vidjeti u javnosti pojavila se u seksi izdanju. Bilo je to na modnoj reviji Snježane Mehun, gdje je također istaknula svoj bujni dekolte, a tada se raspričala i o svojem ljubavnom životu.

"Ljubav je OK, sve po starom. U nekom trenutku se već navikneš, pa ti je to pod normalno", kazala je za In Magazin Nives, koja je u vezi više od godinu dana, no skriva svojeg dečka, a naglasila je i kako se ne planira ponovno udavati.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +10 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Celebrity Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene