Nives Celzijus podijelila je seksi fotografiju kako bi obilježila za nju poseban uspjeh.

Galerija


Nives Celzijus počastila je obožavatelje seksi fotografijom s ljetovanja, a za to je imala poseban razlog. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus pokazala drugu stranu svojeg dekoltea pa pratitelje bacila u trans: "Ajme meni, nije mi dobro!" Nives Celzijus i Ivana Mišerić Način na koji je Nives bliskoj prijateljici čestitala rođendan zapalio društvene mreže, stižu im provokativna pitanja

"I 300 000 na Facebooku! Sretna, sretna, sretna. Hvala što me pratite, lajkate, komentirate. Najbolji ste", napisala je pjevačica i spisateljica uz seksi objavu. 

Nives je pozirala u ružičastoj kreaciji od lateksa u kojoj se isticao njezin bujni dekolte dok je ležala. Pratitelji su joj udijelili mnoštvo komplimenata. 

"Predivne oči, predivna žena", "Lijepa", "Kraljice", "Magična fotografija. Božica sunca", "Kakva si seksi bomba", komentirali su. 

U jednom od komentara se oglasio i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević i dečko od Ecije Ivušić koja je dobra prijateljica s Celzijus. Poručio joj je da je objava top i ostavio emotikone koji plješću. 

Njezina gola fotka na krevetu punom ružinih latica danas je kultna, no iza kulisa događale su se gnjusne stvari

Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila