Novo prijateljstvo

Nives Celzijus pronašla utjehu u Slavku Sobinu te poručila: "Bože, koliko sam privilegirana!"

Nives Celzijus i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Nives Celzijus i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin još uvijek se natječe u showu "Ples sa zvijezdama", dok ga je Nives Celzijus sinoć napustila.

Iza nas je treća emisija "Plesa sa zvijezdama" u kojoj su u plesnom dvoboju završili Sonja Kovač i Gordan Vogleš te Nives Celzijus i Mateo Cvenić, a žiri je donio jednoglasnu odluku da u showu više nećemo gledati Nives i njezinog partnera.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Mateo Cvenić (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Odličan spoj Nives Celzijus i Mateo Cvenić poručuju: "Puno se puta pokazalo da su hejteri najveći fanovi"

Studijem showa Nove TV u trećoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' zaorili su se popularni glazbeni brojevi tijekom kojih smo se prisjetili nekih od najpoznatijih filmskih hitova, a to sve uz atraktivne i zabavne plesne točke 10 profesionalnih plesača mentora i 10 zvijezda koji su dali sve od sebe, otplesali najbolje što su znali, a pri tome zabavili i sebe i mnogobrojnu publiku ispred malih ekrana.

"Želim se zahvaliti svima koji su nas podržali, glasovali za nas. Ovo je predivna ekipa, hvala ti Nives na svemu. Uživao sam u svakom trenutku s tobom", bio je iskren Mateo.

"Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće", izjavila je emotivna Nives koja je pustila i suzu.

A sada je Nives na Instagramu otkrila što doista misli o ipadanju iz plesnog spektakla Nove TV.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Tako je glumica, pjevačica i spisateljica objavila fotografiju na kojoj leži u krevetu s bivšim kolegom iz showa, Slavkom Sobinom, a pored nje je napisala:

"I tako neki divni ljudi uđu ti u život i pomisliš: 'Bože, koliko sam privilegirana!' Sve ostalo je manje važno."

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity I Danijela Dvornik u borbi za Milu: ''Trebamo urgirati, Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene