Nives Celzijus obradovala je vjerne obožavatelje provokativnom fotografijom na profilu na Instagramu.

Galerija


Naša pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ponovno podiže prašinu svojim provokativnim izdanjima i to onima koja uključuju jako malo odjevnih predmeta.

Vezani članci Nives Celzijus (Foto: Instagram) Oduševljena Nives Celzijus na Sevkin koncert u Beogradu stigla s ubojitim dekolteom i u mini haljini Nives Celzijus (Foto: Instagram) Mislili ste da znate koji je najjači adut Nives Celzijus? Možda se predomislite nakon ove fotke

Naime, Nives se pohvalila s nekoliko fotografija iz Splita, a na jednoj od njih pozira ogrnuta samo bijelim "teddy" kaputom ispod koje nije imala ništa odjeveno ili barem tako djeluje. Ono što je sigurno je da nije nosila grudnjak i da je na noge obula štikle.

"Dobro jutro, Splite", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira na balkonu jednog tamošnjeg hotela. 

Fotografija je kod njezinih najvjernijih obožavaelja izazvala oduševljenje i odobravanje, ali javili su se i oni kojima takve fotografije smetaju, no bez obzira i dalje prate popularnu Nives.

"Iskreno, ovo ne treba niti jednoj poštenoj ženi", "Bomba si", "Blago onom tko te ljubi", "Prelijepa si", "Predivna si, sve pohvale", "Ajme, izgledaš fantastično", poručili su joj u komentarima.

Pogledajte trenutke o kojima svi pričaju: Kad se ona pojavila, teško je bilo maknuti pogled s nje!