'Bjondina'

Promjenu je skrivala tjedan dana - Nives zavodi kao plavuša!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives ima novo iznenađenje za svoje obožavatelje! Svoju dugu smeđu kosu zamijenila je nešto svjetskijom nijansom - plavuše su ove sezone IN, a to pokazuje i svojom novom pjesmom 'Bjondina'.

Nives Celzijus ponovno osvaja, sada kao 'Bjondina'. Popularna pjevačica udružila se s klapom Sveti Florijan, pobjednicima jubilarnog 50. Splitskog festivala, kako bi publici ovog ljeta pripremili nesvakidašnje iznenađenje i priuštili pravi ljetni hit.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives Celzijus: Mora da je grozan osjećaj vidjeti me - znajući da me nikada vise neće imati'

'Čim sam čula pjesmu, znala sam da je to to. Vesela i brza pjesma osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Proteklog vikenda snimali smo i spot u eko-selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori i zajedno s mještanima izvrsno se zabavljali. Premijeru spota publici najavljujemo za idući tjedan, a bit će to jedna sasvim nova, ali opet senzacionalna Nives', kaže popularna pjevačica. 

Veliku promjenu na njoj, koju su vidjeli samo obitelj i najbliži suradnici, punih tjedan dana skrivala je od javnosti, a sada kada su objavljene fotografije nove frizure, kaže Nives, kritike su bolje nego je mogla zamisliti.

Suradnja s Nives Celzijus za članove klape Sveti Florijan bio je veliki izazov, ali i zadovoljstvo:  'Od samoga početka naše karijere mi smo klapa koja je željela unijeti nove trendove u estradnu klapsku glazbu. Nakon što smo dobili prijedlog suradnje Nivesinog tima, poslušali smo demo snimku i istog trena se zaljubili u ovu sjajnu pjesmu koja odgovara našem temperamentu. Vjerujemo da će pjesma doista biti idealna za predstojeće ljeto. Mi smo snimali u studiju u Splitu, a Nives u Zagrebu i prvi put smo se susreli i osobno uživo upoznali neposredno pred snimanje spota proteklog vikenda. Još smo pod dojmom, oduševili smo se njezinom profesionalnošću. Snimali smo cijeli dan, od rane zore do kasno navečer, a njoj ništa nije bilo teško iako su je mučile alergije i bila je nesnosna vrućina. Mislim da smo vjerodostojno prikazali ljepote Dalmacije, a osobito su nam bili dragi prizori na bjondu Nives u tradicionalnoj dalmatinskoj priči. Prekrasna je cura, istaknuo je Hrvoje Lovrić iz klape Sv. Florijan o kolegici koju smatraju jednom od najseksipilijih Hrvatica'.

Želje Nives Celzijus: "Duet s Britney, večera s Kim Kardashian, film Sirove strasti 3"

Dodaje kako je ova suradnja s Nives svojevrsni nastavak njihovog velikog hita „Kako ću joj reć da varin“ jer publici šalje istu radosnu poruku i pozitivne vibracije, a takvu karizmu dijeli i Nives koja je sa svojim „Karanfilima“.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene