Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je prije nepunih mjesec dana Nives Celzijus završila u bolnici i zabrinula fanove, pjevačica i spisateljica se vrlo brzo vratila u formu.


Pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus ništa ne može zaustaviti u redovitom obavještavanju javnosti o svom privatnom životu. Tako se na Instagram profilu pohvalila svojim shopping ulovom. No, njezine ''krpice'' pale su u drugi plan, a njezin bujan dekolte postao je glavna tema za raspravu na radost brojnih obožavatelja.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Vezani članci Nives Celzijus Zbog nove seksi fotke koju je objavila Nives je teško gledati u oči, sve će vam biti jasno kad vidite badić koji nosi Indira Levak osma emisija TLZP Zadivit će vas Indirin odabir blještave i kratke haljine za finale showa, a i dodaci koje je teško ne primijetiti!

Fotka na kojoj Nives leži u kariranoj košulji koju je vjerojatno slučajno zaboravila zakopčati oduševila je fanove. ''Svaka mamica to zaslužuje'', ''Opustoši butike, ail najljepša gola'', ''Tebi sve paše, što god obučeš, pa i kućna haljina je lijepa na tebi'', zaključili su pratitelji kojih Nives na svom profilu broji preko 120 tisuća.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on