Nives provokatorica

Otkrila pogled na bujne obline u mikro bikiniju pa postavila pitanje koje je raspalilo strasti fanova

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll i Nives Celzijus (Foto: Instagram) +1 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Slavna hrvatska golišavica, Nives Celzijus, opet mami uzdahe fanova fotkama na Instagramu.

Nives Celzijus na Instagramu vjerojatno ima više golišavih fotki no sve druge slavne hrvatske dame zajedno, a iako je sada listopad ne odustaje od objavljivanja ljetnih fotki i prizivanja u sjećanje nekih ljepših i toplijih dana. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Opet nadmašila samu sebe Zbog ovog vrućeg prizora Nives se dive i muškarci i žene: "Žensko sam, ali i mene si zavela!"

Tako je glumica, spisateljica i pjevačica razveselila tisuće svojih obožavatelja fotkom s broda kojim je upravljala u minijaturnim crnim gaćicama koje su joj se uvukle u stražnjicu i grudnjaku boje kože. 

"Tko bi vozio moju pilu?" pita Nives svoje fanove koji su joj u samo pola sata dali pet tisuća lajkova.

Nives je jedna od najvećih Instagram zvijezda kod nas, ali je i odgovorna mama sinu Leoneu i kćeri Taishi. Iako je za svoju fotku dobila više od 19.000 lajkova, mnogi su joj obožavatelji poručili da takve fotke jednoj požrtvovnoj majci dvoje djece - nisu potrebne. 

Tako joj je jedna pratiteljica napomenula da je ona jedna pametna žena kojoj ne trebaju sablažnjive fotografije. Dok su kritične bile prvenstveno pratiteljice, muški dio Nivesinih fanova oduševljeno je komentirao kako bi oni vozili njezinu pilu od nula do 24, kao i da bi ona svojim prirodnim oblinama uspjela prodati sto tona mandarina, a ne samo tonu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ti bi vozio moju pilu 😜 #samoveselo #samoprirodno #odjebando

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Getty) +5 Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Celebrity Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene