Izazovno izdanje

Nives u pozi koju dosad nismo vidjeli, pokazala svu raskoš nikad bujnijeg dekoltea

Nives Celzijus i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nives Celzijus objavila fotografiju na kojoj pozira s raskošnim dekolteom.

Naša spisateljica i pjevačica Nives Celzijus posljednjih nekoliko dana uživa i dobro se provodi kod susjeda u Beogradu i ne propušta priliku da pokaže svoje bujno poprsje, koje joj je godinama zaštitni znak.

Jednu od posljednjih odjevnih kombinacija podijelila je i sa svojim obožavateljima na Instagramu i pokazala nikad bujniji dekolte dok sjedi na kuhinjskom ormariću raširenih nogu.

"Ništa mi neće ovaj dan pokvarit", napisala je Nives uz fotografiju, a naravno da je njome oduševila svoje najvjernije obožavatelje.

"Žena otkida", "Bomba si", "Nives je uvijek prije svega dama sa stilom", "Nives kraljica", "Uvijek jako lijepa i zgodna", "Svaka čast", "Ljepoto", neki su od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives se odlično zabavljala i na Severininu koncertu u beogradskoj Štark Areni, odakle je također objavila fotografiju u mini haljini ubojitog dekoltea.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Slatki dječak s fotke danas je uspješan Hrvat s prelijepom zaručnicom i rasprodanim dvoranama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene