Sama svoj majstor

Nives se vratila s egzotične destinacije i odmah bacila na posao, a iz vrućih se hlačica ne skida ni kod kuće

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 4 Galerija

Nives Celzijus pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu kakve radove izvodi na terasi u Zagrebu, nakon što je nekoliko dana odmarala u Egiptu.

Nives Celzijus se nakon odmora u Egiptu, u kojem je uživala s prijateljicom Ecijom Ivušić, vratila svakodnevnim obavezama i odmah se bacila na posao oko uređivanja svoje zagrebačke terase.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Nives se na Instagramu pohvalila kako je vrijedna, no njezine je vjerne pratitelje uz to što je vrijedna, najviše oduševila kombinacija  sportskog topića i vrućih traper hlačica u kojima se fotografirala i u Egiptu i već tada pokupila laskave komentare. 

"Volim kad se radi tu pa radovi u njemu, nikad, nikad nisu gotovi", napisala je zagonetna Nives i dodala hešteg sama svoj majstor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Takav majstor mi treba, sa savršenim strukom", "Mala sa Šestina top", "Ti si meni najbolja riba, ja to kao žena kažem", "I mi bi pomogli u izradi ove ograde", "Zgodna si", "Jako si lijepa", "Dođi i kod mene popraviti", "Bravo Nives, budi vrijedna", "Kako se mala služi alatom, ima taj rad", "Najljepši si majstor", "Kod tebe uvijek ima posla", "Medu medeni", samo je dio komentara koje je dobila.

Nives već večeras možemo gledati u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj će nas nesumnjivo počastiti novim izazovnim izdanjem kao u uvijek dosad.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene