Modna poslastica

Atraktivna Nives u bijeloj i kratkoj haljini pokazala noge, brojni poznati okupili se kod fontana ispred knjižnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun je u petak navečer na šetnici fontana ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice održala modnu reviju.

U petak navečer brojni poznati stigli su na šetnicu kod fontana ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice, a razlog tome bila je modna revija Snježane Mehun.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Među okupljenima koji su došli pogledati nove modele brenda Duchess bili su voditelji Joško Lokas i Ecija Ivušić, bivše misice Maja Cvjetković i Antea Kodžoman, modni stilist Neven Ciganović, pjevačica i glumica Nives Celzijus te brojni drugi.

A kao i obično, Nives je i ovoga puta plijenila pažnju. Pojavila se u uskoj i kratkoj bijeloj haljini u kojoj je istaknula svoje obline, a u kojoj su do izražaja došle njezine noge.

Za glazbu je tijekom večeri bila zadužena Ana Rucner.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Celebrity Šuput potvrdila da se danas udaje, a način na koji je to napravila iznenadio je i njezina zaručnika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene