Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nives Celzijus otkrila je razlog boravka u bolnici.


Nakon što je Nives Celzijus na Staru godinu završila u bolnici i na društvenim mrežama obožavatelje obavijestila o svom stanju, pjevačica je sada otkrila i pravi razlog zašto je blagdanske dane provela u bolničkom krevetu.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Vezani članci Nives Celzijus - 1 Nives pozirala u skroz mokroj haljini pa fanovima postavila jedno pitanje, ali nije im bilo nimalo lako odgovoriti Nives Celzijus - 3 Nives se skinula samo u kratke hlače te objavila i zamamni video, a za to je odabrala neobičnu lokaciju

Nives je, naime, završila u bolnici te je pretragama otkriveno kako je anemična, no zahvaljujući divnim stručnjacima koji su se pobrinuli za nju, skoro je kao nova. Nives se pohvalila fotografijom da je izašla iz bolnice te je odmah progovorila o svojim bolničkim danima i to kroz šalu na vlastiti račun.

''I tako, izašla ja iz bolnice i ponovo sam šarmantna i slatka. Zovu me moji i provjeravaju kako je prošlo, raspituju se o bolničkoj hrani, bolovima, dosadi, bolničkom dočeku Nove godine, a ponajviše gastroskopiji. Raspituju se i što mi je najteže palo, puni žaljenja što sam morala prolaziti kroz tako neugodan pregled. Ja si mislim, ma kakva neugodna gastroskopija. Neugodnost je kad ti ujutro dolazi vizita i budi te iz sna, a ti se prvo nekoliko minuta dižeš iz potrbušnog položaja tražeći najmanje bolne poteze, popraćene jaukom.

Onako još natečena od sna i poluslinava, ugledaš njega (mlade i slatke doktore treba strogo zabraniti) i bespomoćno gladiš pramenove masne kose, pokušavajući izvesti nešto naizgled frizuri. Polako shvaćaš da nema potrebe jer izgledaš ko bolesni ispljuvak. Najradije bi svima objasnila kako si inače jako gipka i poletna i imaš dobru frizura jer se o njoj brinu oni najbolji, ali kužiš da to nije tema ovog posjeta. Pomisliš, pa dobro, nije sve u izgledu, moja prednost je jer sam slatka i šarmantna u komunikaciji. Onda kreću pitanja i priče o stolici, hemoroidima, kolonoskopiji i ostalim seks ubojicama koje jednostavno ne ostavljaju prostora tvom šarmu. Sačekaš da te vizita odvizita i da potoneš u svoj poluslinavi jastuk srama', napisala je Nives na svom Instagram profilu.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on