zanimljiv stajling

Nives napokon otkrila detalj o novom dečku, ali onda je objavila fotografiju koja je u sjenu bacila sve što je napisala o njemu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus kao članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" ocjenjuje nastupe kandidata, a redovito pažnju privlači svojim odjevnim kombinacijama. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, a otkrila je novi detalj o svom dečku.

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", Nives Celzijus, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u odijelu i s leptir-mašnom, a otkrila je i novi detalj o svom dečku.

Pogledaj i ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 "Majke mi, ja ga gledam..." Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

"Šta je muškarac bez brkova i žena bez kravate?!Očekuje me važan prvi susret s njegovim prijateljima i naravno da mi je najbitnije ostaviti dojam. Odlučila sam se za bossy look u kojem mi pripomaže ova savršeno elegantna ženska kravata. Pomozite mi, koji stajling odabrati, a da bude ljubav na prvi pogled", napisala je Nives te je pobrala brojne komplimente.

"Obožavam stroge kombinacije, meni si vrh", "Predivna si, draga Nives", "Baš lijepo", "Prava si kraljica", komentirali su joj brojni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta je muškarac bez brkova i žena bez kravate?! @anas.tie 🖤 Očekuje me važan prvi susret s njegovim prijateljima i naravno da mi je najbitnije ostaviti dojam. Odlučila sam se za #bossylook u kojem mi pripomaže ova savršeno elegantna ženska kravata. Pomozite mi, koji stajling odabrati, a da bude ljubav na prvi pogled 🙏😊 #womaninsuit #tie

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pažnju je privukla i još jednom fotkom, na kojoj je istaknula svoj bujni dekolte. "Jesen u meni", napisala je Nives u opisu fotke na račun koje je također dobila redom pohvale.

Nives inače kao članica žirija ocjenjuje nastupe kandidata u omiljenom showu "Tvoje lice zvuči poznato", a svake nedjelje pažnju privlači i upečatljivim odjevnim kombinacijama.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene