Nives Celzijus pozirala je samo u grudnjaku i trapericama te podijelila s pratiteljima oko čega svakodnevno dosta razmišlja.

Galerija


Nives Celzijus (39) često obavljuje atraktivne fotografije, a usput podijeli i neku zanimljivost ili dilemu s pratiteljima. 

Vezani članci Ivana Knoll Naša najseksi navijačica u golišavom izdanju podržala Vatrene, ovi prizori rijetke su ostavili ravnodušnima Nives Celzijus osma emisija TLZP - 2 Vjerovali ili ne, Nives ovoga puta na sebi nema haljinu, ali ono što nosi bome je seksi i vatreno!

"Vječni problemi s majicama. Nikad ne mogu pronaći odgovarajuću", istaknula je pjevačica i spisateljica pokraj slike na kojoj pozira u grudnjaku i trapericama. 

Nivesina objava brzo je prikupila mnogo lajkova, ali i komentara pratitelja. "Ma što će ti majica. Možeš i bez nje", "Tko je još vidio nositi majicu?", "Wow", "Ahahaha, carice", "Predivna", "Nije ti lako nikako", napisali su joj. 

Inače, Nives je nedavno objavila fotografiju svoje frizure i tražila mišljenje pratitelja. "Pletenice, da ili ne?", napisala je pored fotografije na kojoj je pozira s ispletenom kosom, no rijetki su joj odgovorili i prevladali su komentari na račun drugog detalja koji je mnogima skrenuo pažnju s njene kose. 

"Tko gleda u pletenice?" , "Ja ovdje ne vidim pletenice", pisali su joj pratitelji koji su se na fotki fokusirali na njen bujni dekolte, no bilo je i onih koji su odgovorili na pitanje koje je postavila, a neki su se čak i porječkali oko toga pristaju li joj pletenice ili ne.

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

Lopez objavila fotku na kojoj zavodljivo pozira u grudnjaku, ali svi su prvo primijetili jednu drugu stvar