Nives Celzijus otkrila je kako joj je u život ušetao novi muškarac, no sve je još svježe. Kaže da joj je ova godina bila izrazito emotivna i puna ljubavi.

Galerija


Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus posljednjih nekoliko mjeseci uživa kako god može, a sada je otkrila i kako će joj 2020. godina unatoč svemu što se događa ostati u sjećanju po mnogim prekrasnim trenucima.

Vezani članci Maja Šuput Koji to muškarac o Maji Šuput razmišlja više nego ijedan drugi? ''Rezultati su tu, hvala što vjeruješ'' Nives Celzijus Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

"Osim što sam radila i očekuju me neki uzbudljivi poslovni projekti kojima se jako veselim, ova godina bila mi je izrazito emotivna i puna ljubavi", rekla je Nives za Story. Ističe kako joj je u život ušetao novi muškarac.

Domaća ljepotica kaže kako je sve to svježe, nevino i iskreno te i ne zna kako bi sve nazvala. "Možda simpatijom koja je uzvraćena", istaknula je Celzijus.

Pjevačica i spisateljica inače je članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nedavno je na društvenim mrežama otkrila kako uživa u Splitu.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe