Op op!

Nivesine neobuzdane grudi zadale su prave muke kožnoj haljinici: Skoro se "razletjele" na sve strane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus poznata je po svojim oblinama, a sada ih je još jednom istaknula u prvi plan.

Nives Celzijus među najbujnijim je i najpoznatijim Hrvaticama, a ova slavna dama nevjerojatnog tijela itekako zna kako i nakon mnogo godina na sceni zadržati pažnju fanova i svakoga dana privući nove. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Naime, Nives se često skida u oskudne odjevne kombinacije i bikinije, no svojom najnovijom fotkom na Instagramu nadmašila je samu sebe. Uskočila je u mikro crnu haljinicu koja je muku mučila s obuzdavanjem njezinih raskošnih grudiju. 

Kožna minica tako je otkrila pogled na Nivesine noge, ali pozamašan dekolte ukrao je svu pažnju. Grudi ove domaće ljepotice skoro su se "razletjele" na sve strane i ispale iz uske tkanine u koje ih je Nives nekim čudom uspjela ugurati. 

U manje od jednog dana ova je fotografija dobila skoro 30.000 lajkova na Instagramu, a obožavatelji nisu mogli prikriti svoje oduševljenje. 

"Muški rod na aparatima", "Skoro me je šlag strefio kad sam je vidio", "Ovo nije humano", "Boginja klasična", "Smiluj se muškoj populaciji", pisali su u komentarima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene