''STVARNO POHVALNO''

BEZ DLAKE NA JEZIKU Kad Nives baci odgovor na ''hejt''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Nives Celzijus privlači pozornost gdje god stigne.

Oko Nives Celzijus uvijek se diže prašina. Zadnjom fotografijom u nizu upravo je to i dokazala. Nakon što je objavila fotografiju s daljnskim za TV na njezinim bujnim grudima, o tom potezu raspisali su se brojni mediji. Koliko joj godi biti u centru pažnje, Nives se jednostavno morala pohvaliti na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

''Ovih dana moj daljinac obišao je planetu. Osim Njemačke i Engleske, našao se i u poljskom Playboyu, te na brojnim ruskim, meksičkim, mađarskim, grčkim, vijetnamskim, indonezijskim portalima. Sad očekujem novi od proizvođača'', duhovito je prokomentirala Nives.

 

Ovih dana moj daljinac obišao je planetu Osim Njemačke i Engleske, našao se i u poljskom Playboyu, te na brojnim ruskim, meksičkim, mađarskim, grčkim, vijetnamskim, indonezijskim portalima... Sad očekujem novi od proizvođača #kukulele

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Međutim, za šalu nije bio raspožen jedan njezin pratitelj na Instagramu koji u svemu tome ne vidi nikakav razlog za pohvalu. ''Stvarno pohvalno, na tako intelektualnim portalima i časopisima se pojaviti je hvalevrijedan događaj'' , napisao je pratitelj. Nives mu nije ostala dužna.

 

Uvijek znam gdje mi je daljinski #kukulele

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

''Jer showbizeri se inače pojavljuju po intelektualnim portalima. Mislim da ovako mudar komentar zaista zaslužuje da se nađe na jednom takvom'', uzvratila je Nives.

 

Ukućani gledaju Dinamo, ja protestiram #kukulele

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene