Ne da na sebe!

"Obožavateljica" pokušala uvrijediti Nives Celzijus, njezin britki i zanimljiv odgovor oduševio

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Nova TV) Nives Celzijus (Foto: PR) +0 Nives Celzijus (Foto: PR) Galerija

37-godišnja Nives Celzijus s obožavateljima je podijelila fotografiju na kojoj je odjevena u kostim superjunakinje.

Nives Celzijus nakratko je postala superjunakinja.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

37-godišnja spisateljica, pjevačica i bivša natjecateljica "Plesa sa zvijezdama" s mnogobrojnim obožavateljima podijelila je fotografiju na kojoj je odjevena u kostim superjunakinje u koji je uskočila za potrebe jednog snimanja.

Iako je kao uvijek dobila brojne komplimente na račun izgleda, zanosna brineta nažalost se suočila i s jednim manje lijepim komentarom koji joj je udijelila, pogađate, druga žena. "Strašno je biti na izvolte svaki dan. Višak sisa = manjak mozga", poručila joj je, no Nives joj nije ostala dužna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Današnje žene da žele biti 'na izvolte' ne bi se za početak nikad sređivale. Što si jednostavnije obučen veća je šansa da ti netko priđe. Današnje žene ako se žele poštediti muškog društva i uleta, odjenu najsexy kombinaciju koju posjeduju u ormaru, jer se frajeri boje žena koje znaju da moral nije nešto što se oblači. No, apsolutno je tužno da jedna žena vrijeđa žene na osnovu fizičkog izgleda", započela je uvijek iskrena Nives te nastavila.

"Da jedna žena koja je vjerojatno i sama izložena tim istim predrasudama, sve žene s velikim grudima, koje one čak nisu ni birale, nazove bezmozgašicama. Ako su zloba i vrijeđanje različitosti odlike ljudi s mozgom ja zaista želim zauvijek ostati 'bez mozga'".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Njezin je komentar također oduševio njezine pratitelje, a ovo nije prvi put da je Nives postala superjunakinja. Jednom je prilikom utjelovila i Laru Croft, a doista ne znamo koja bi domaća doma to bolje odradila.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) Geri Spice Girls (Foto: Instagram) +6 Spice Girls (Foto: Instagram) Celebrity Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene