37-godišnja Nives Celzijus s obožavateljima je podijelila fotografiju na kojoj je odjevena u kostim superjunakinje.

Galerija


Nives Celzijus nakratko je postala superjunakinja.

Vezani članci Nives Celzijus Nives pokazala kako izgleda vikendom u toplini svog doma, poslije ove fotke mnogi su teško zaspali Nives Celzijus Mnogima popravila dan: Nives Celzijus se požalila da nema mlijeka i pokazala bujno poprsje

37-godišnja spisateljica, pjevačica i bivša natjecateljica "Plesa sa zvijezdama" s mnogobrojnim obožavateljima podijelila je fotografiju na kojoj je odjevena u kostim superjunakinje u koji je uskočila za potrebe jednog snimanja.

Iako je kao uvijek dobila brojne komplimente na račun izgleda, zanosna brineta nažalost se suočila i s jednim manje lijepim komentarom koji joj je udijelila, pogađate, druga žena. "Strašno je biti na izvolte svaki dan. Višak sisa = manjak mozga", poručila joj je, no Nives joj nije ostala dužna.

"Današnje žene da žele biti 'na izvolte' ne bi se za početak nikad sređivale. Što si jednostavnije obučen veća je šansa da ti netko priđe. Današnje žene ako se žele poštediti muškog društva i uleta, odjenu najsexy kombinaciju koju posjeduju u ormaru, jer se frajeri boje žena koje znaju da moral nije nešto što se oblači. No, apsolutno je tužno da jedna žena vrijeđa žene na osnovu fizičkog izgleda", započela je uvijek iskrena Nives te nastavila.

"Da jedna žena koja je vjerojatno i sama izložena tim istim predrasudama, sve žene s velikim grudima, koje one čak nisu ni birale, nazove bezmozgašicama. Ako su zloba i vrijeđanje različitosti odlike ljudi s mozgom ja zaista želim zauvijek ostati 'bez mozga'".

Njezin je komentar također oduševio njezine pratitelje, a ovo nije prvi put da je Nives postala superjunakinja. Jednom je prilikom utjelovila i Laru Croft, a doista ne znamo koja bi domaća doma to bolje odradila.

Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert