Dvije mica mace ili?

Samo Nives može objaviti ovakav golišavi video uz provokativan opis, ali razmjena komentara s Indirom još je bolja!

Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila snimku u svom stilu uz zanimljiv opis.

Nives Celzijus (39) službeno je otvorila sezonu kupaćih kostima.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Još proteklog tjedna na svojem se Instagramu pohvalila jednodijelnim zlatnim modelom neobična kroja koji je savršeno istaknuo sve njezine adute, a sada je uskočila i u minijaturni bikini.

Iako je za Instagram snimala svoju mačku, ulovila je i svoj odraz pa je malo njih na snimci koju je objavila na svojem Instagramu uopće primijetilo njezina kućnog ljubimca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Koliko mica maca vidite na snimci?" napisala je Nives uz video, a zaredali su se lajkovi i komplimenti na račun njezina izgleda, no istaknuo se i zanimljivi komentar njezine kolegice iz žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"Pa imaš istu mačkicu ko ja", napisala joj je pjevačica Indira Levak, no što joj je Nives odgovorila: "Da, ljubavi, moraju nam se mačkice malo podružiti", a obje su jedna drugoj zalijepile i emotikone koji plaču od smijeha.

Inače, uz Nives i Indiru žiri popularnog showa Nove TV čine još glumci Goran Navojec i Igor Mešin. Voditelji su Frano Ridjan i Maja Šuput, a u najnovijoj All stars sezoni natječe se osmero najboljih sudionika iz dosadašnjih sezona.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV, dok će šesta i sedma epizoda biti iznimno prikazivane subotom 29. svibnja i 5. lipnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene