To su bila vremena

Fatalna Nives objavila vruću snimku: "Nosila sam haljine bez grudnjaka"

Nives Celzijus (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Nives Celzijus (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) +0 Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Galerija

Nives Celzijus vratila se u prošlost. Iskopala je staru snimku i prisjetila se svojih početaka.

Nives Celzijus danas je jedna od najseksipilnijih Hrvatica, a svoj potencijal pokazala je još davnih dana. To dokazuje i snimka kojom se zanosna Nives na Instagramu prisjetila svojih glazbenih početaka.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Objavila je snimku gostovanja na srpskoj televiziji, gdje je pjevala jedan od svojih najvećih hitova "Na koljena".
"Nekad davno bila sam neuhranjena i nosila sam haljine bez grudnjaka. To su bila vremena!" napisala je Nives u opisu videa koji je oduševio njezine pratitelje.

"Nastupiti u haljini bez grudnjaka u studiju silikona. Kraljica!" poručio joj je jedan od obožavatelja. Komplimente nisu štedjeli ni ostali. "Vidjelo se da ćeš neko čudo biti", "Ne žali, sad si bolja riba", "Zgodna bila i ostala", komentirali su joj pratitelji. Snimka je za oko zapela i voditelju Daliboru Petku. "Ovo moraš ponovno snimiti! I tako čagati", poručio je Petko svojoj prijateljici. Mi ne bismo imali ništa protiv da se koreografiji pridruži i on sam. Snimku nastupa možete pogledati OVDJE.

Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene